Devos Cycling is gegroeid uit liefde voor het sleutelen en passie voor de fiets! Als auto technicus in hoofdberoep maar ook  als kleinzoon van fietsenmaker Adhemar Devos uit Westrozebeke zit deze passie in het bloed. Deze hobby is uitgegroeid tot bijberoep en met deze know-how sta ik jullie graag bij om uw fietsrit tot puur fietsgenot om te toveren. Laat het technische aspect aan mij over en u kunt volop van uw fietsrit genieten!!  

Viano van Devos Cycling
Voorgevel Devos Cycling

 

Bij ons kunt u steeds terecht voor het onderhouden en herstellen van uw fiets. Ook voor aankoop van een nieuwe fiets staan wij u graag bij met raad en informatie. Wij luisteren naar uw noden en gaan op zoek naar de perfecte oplossing voor uw wens. Wilt u graag enkele modellen zien of testen, neem gerust contact met ons op en wij regelen dit voor u. Wij beschikken niet over een showroom maar werken samen met collega’s waar wij steeds samen met u terecht kunnen. Aarzel niet om ons een vraag te stellen, wij beantwoorden deze graag! 
Steeds welkom!! 

Een technisch probleem met uw fiets, aarzel niet ons te contacteren. De ‘Bicycle Doctor’ lost dit graag voor u op!

Beschikt u niet over de nodige vervoersmiddelen om tot bij ons te komen, geen nood! Wij kunnen u fiets steeds ophalen of afleveren bij u thuis. In een straal van 10 km doen wij dit gratis. Woont u buiten deze straal dan rekenen wij 0,30€/km aan. Kleine problemen kunnen wij ook bij u thuis oplossen!

U bent op weekdagen steeds welkom vanaf 18h30 tot 21h of na telefonisch contact op ons gsm nummer 0472/751726. Laat een bericht na indien wij u niet onmiddellijk te woord kunnen staan, wij bellen u zo snel mogelijk terug!