Devos Cycling is gegroeid uit liefde voor het sleutelen en passie voor de fiets! Als auto technicus in hoofdberoep maar ook  als kleinzoon van fietsenmaker Adhemar Devos uit Westrozebeke zit deze passie bij Nick in het bloed. Deze hobby is uitgegroeid tot bijberoep en met deze know-how staat hij jullie graag bij om je fietsrit tot puur fietsgenot om te toveren. Laat het technische aspect aan Nick over en je kunt volop van uw fietsrit genieten!!  

Viano van Devos Cycling

 

Bij ons kun je terecht voor het onderhouden en herstellen van je fiets. Ook voor aankoop van een nieuwe fiets staan wij je graag bij met raad en informatie. Wij luisteren naar je noden en gaan op zoek naar de perfecte oplossing voor je wens. Wil je graag enkele modellen zien of testen, neem gerust contact met ons op en wij regelen dit voor je. Sinds kort zijn wij nu ook verdeler van VELO DE VILLE fietsen. Aarzel niet om ons te contacteren, Wij hebben 2 demo modellen waar je steeds een testrit mee kan doen. Vanaf Maart 2023 zullen wij  ook enkele modellen uit stock kunnen aanbieden. Wij zijn er klaar voor, jullie ook? Steeds welkom!! 

Een technisch probleem met je fiets, aarzel niet ons te contacteren. De ‘Bicycle Doctor’ lost dit graag voor je op!

Beschik je niet over de nodige vervoersmiddelen om tot bij ons te komen? Geen nood! Wij kunnen je fiets steeds ophalen en/of afleveren bij je thuis. In een straal van 10 km doen wij dit gratis. Woont je buiten deze straal dan rekenen wij 0,50€/km aan. 

Je bent op weekdagen steeds welkom vanaf 18h30 tot 21h of na telefonisch contact op ons gsm nummer 0472/751726. Laat een bericht na indien wij je niet onmiddellijk te woord kunnen staan, wij bellen je zo snel mogelijk terug!